Orient Consulting este o societate privată 100% românească, cu sediul în București, cu activitate în domeniul consultanței pentru atragerea finanțărilor din fonduri europene și guvernamentale.

La dispoziția dumneavoastră se află o echipă cu peste 10 ani de experiență în domeniul finanțărilor nerambursabile, încă de pe vremea programului SAPARD, și continuând după intrarea României în Uniunea Europeană, cu o gamă variată de programe de finanțare în domenii precum: turism, energie regenerabilă, agricultură, IMM-uri, infrastructură, resurse umane etc., pentru companii private și autorități locale.

Ne recomandă know-how-ul acumulat de membrii echipei ca urmare a implementării a peste 50 de proiecte cu finanțare nerambursabilă, iar relațiile cultivate cu foștii și actualii parteneri ne-au ajutat să obținem o cartografiere reală a nevoilor și oportunităților de finanțare pentru regiuni, domenii și instituții dintre cele mai diverse.

Time is money. Toată munca noastră gravitează în jurul optimizării proceselor și a timpilor de lucru pentru a obține cele mai bune rezultate pentru dumneavoastră.

În acest sens vă propunem următoarea schemă de lucru:

consultanta
echipa
  • Vă solicităm o singură întâlnire față în față, în timpul căreia vom afla tot ce avem nevoie pentru a pune pe picioare proiectul; următoarele schimburi de informații vor avea loc pe mail sau pe Skype, dacă este nevoie de conversație one-to-one.

  • Veți avea o singură persoană de contact, care vă va putea oferi în permanență toate informațiile în legătură cu evoluția proiectului, din faza de scriere, până la depunere și anunțarea câștigătorului.

  • Un singur furnizor. Oferim consultanță full-service. Fie că este vorba despre proiecte de infrastructură rutieră, reabilitare termică sau construcții, oferim consultanță integrată, cuprinzând contractarea oricărui tip de studiu necesar elaborării cererii de finanțare – studii de fezabilitate DALI, proiecte tehnice etc.